Home Nieuws Agenda Colofon Aanmelden Contact


Bands
M.W.B.

Musicians Without Borders is een organisatie die muziekprojecten ontwikkelt en uitvoert in gebieden met etnische spanningen en waar het verwerken van oorlogstrauma’s aan de orde van de dag is.Iedereen die muziek maakt, kent haar verbindende kracht. Muziek geeft kleur aan het leven en maakt energie vrij waardoor grenzen verlegd kunnen worden. De organisatie Musicians without Borders zet deze kwaliteiten al meer dan tien jaar in om contact en verzoening tot stand te brengen. Speciaal daarvoor opgeleide musici werken in conflictgebieden zoals Bosnië-Herzegovina, Kosovo en de Palestijnse gebieden.

SBS Jazz geeft Musicians without Borders de ruimte om met een informatiestand aanwezig te zijn. Ook zullen "ambassadeurs" van deze stichting spelen en het publiek even de weg wijzen naar de stand.

Wij hopen dat veel muzikanten zich aan zullen melden in ons initiatief ‘Musicians for Musicians’. Dit initiatief vraagt muzikanten zich aan te sluiten en een keer een benefietconcert te geven.

Ook muziekliefhebbers kunnen onderdeel worden van ons netwerk door zich aan te melden als ‘vriend van Musicians without Borders’ en een kleine of grote maandelijkse donatie te doen. Door dit te doen draagt u daadwerkelijk bij aan het bouwen aan een verdraagzamer wereld!

Contact: Jane de la Fosse
tel:
email: janedelafosse@gmail.com
Website

Bezetting:

  
Workshops
Jazztival
Projecten
Bands
Optredens
Log in
Copyright: SBS Jazz Design: Erik van der Weijden Maintenance: Jan Doedens