Home Nieuws Agenda Colofon Aanmelden Contact


Bands
Pitch Plot 4

Is een door jazz fluitist Jeroen Pek geďnitieerd multi-national kwartet met de focus op ‘exchange’, avontuur en dynamisch spel in de breedste zin.

Een van de meest opvallende features van deze band is de New Yorkse bassist James Cammack die meer dan 30 jaar deel uitmaakte van de ritme sectie van piano legende Ahmad Jamal.

Met een repertoire bestaande uit composities van alle bandleden, ontwikkelde deze top musici een uitzonderlijke muzikale- maar ook persoonlijke chemie. Energie, plezier, wederzijds respect, nieuwsgierigheid en een ‘open mind’ zijn de hoofdingrediënten die deze ‘common ground’ hebben bepaald. Met die chemie hebben zij de sleutel gevonden naar de harten van het publiek.

Pitch Plot 4 toert sinds 2014 in Europa. Tijdens de international toer in mei 2015 werden de opnamen gemaakt voor de live CD “Big Eyebrow” live in Europe (ZenneZ Records). Deze werd gepresenteerd in mei 2016. Met deze CD toerde de band in het voorjaar en najaar ’16 in Nederland, Zwitserland en Italië. In het voorjaar ’17 is Pitch Plot 4 wederom bijeen voor concerten in Nederland, meerdere Europese landen en bovendien de Verenigde Staten.

Contact: Jeroen Pek
tel:
email: info@pitchplotmusic.com
Website

Bezetting:
James CammackBasgitaar
Christian PabstToetsen
Jeroen PekFluit
Onno WitteDrums

  
Workshops
Jazztival
Projecten
Bands
Optredens
Log in
Copyright: SBS Jazz Design: Erik van der Weijden Maintenance: Jan Doedens