Home Nieuws Agenda Colofon Aanmelden Contact


Bands
Latin
¡Que Suave!

Een groepje muzikanten met een voorliefde voor de Spaanse taal en ‘latino’ muziek besloten in 2007 een ensemble op te richten, genaamd ¡Que Suave!.


¡Que Suave! speelt eigen composities en arrangementen in diverse Zuidamerikaanse muziekstijlen. Zangeres en frontvrouw Jane de la Fosse is met haar krachtige stem en sterke presentatie een opvallende verschijning. Op een spontane en innemende manier maakt zij contact met het publiek, waarbij soms ontroerende of grappige momenten ontstaan. Ook de instrumentalisten van ¡Que Suave! zijn opmerkelijke musici. De één heeft een klassieke scholing gehad, de ander heeft zich met blues, jazz en latin bezig gehouden, weer een ander met muziek uit de Balkan, maar uiteindelijke vormen de musici een muzikale smeltkroes met Mexicaanse muziek als hoofdingrediënt.

Het resultaat is een ensemble met een veelzijdig karakter. In een sfeer van uitbuvndige vrolijkheid tot meeslepende dramatiek komen diverse klankzettingen aan bod, zoals driestemmige vocale stukken, solo’s, instrumentale stukken en solozang zonder akkoordbegeleiding.

Contact: Jane de la Fosse
tel:
email: janedelafosse@gmail.com
Website

Bezetting:
Fred AbbinghAccordeon
Evelien AlbrinkGitaar
Ifor T.W. BaynesPercussie
Jane de la FosseZang

  
Workshops
Jazztival
Projecten
Bands
Optredens
Log in
Copyright: SBS Jazz Design: Erik van der Weijden Maintenance: Jan Doedens