Home Nieuws Agenda Colofon Aanmelden Contact


Bands
JazzInDeeD

Jazzformatie JazzInDeeD heeft zijn roots in Bergen. Het sextet bestaat uit muzikanten die al jarenlang kicken op jazz. En door de muziek zijn ze ook goed bevriend geraakt. De heren hebben ieder hun eigen voorkeuren en een eigen verhaal als muzikant. Elk bandlid brengt nummers in die ze aan het hart gaan. Het repertoire is daarom breed. Van overbekende Standards uit het American Songbook tot nummers uit de donkere krochten van het Realbook. Het experiment wordt niet geschuwd, maar voorop staat dat de nummers lekker blijven swingen.

De band speelt met bescheiden versterking zodat de gasten hun oordoppen kunnen thuis laten en lekker kunnen genieten van de muziek. Er staan altijd wat stukken op de rol om lekker op te dansen.

JazzInDeeD was de afgelopen jaren regelmatig te bewonderen tijdens het Meerjazz festival in Hoofddorp, Jazz&Sail in Bergen, Koningsdag Bergen, Rondje Piano Schagen. Ook is de band regelmatig te zien (en te boeken) op besloten festiviteiten. Dit jazzy bandje trad de laatste jaren niet zo vaak op in Alkmaar. Een extra reden om deze gasten te gaan zien!

Contact: Ab Helsloot
tel:
email: a.helsloot@kpnmail.nl

Bezetting:
Ab HelslootDrums
Jaap KoomenTenorsaxofoon
Dick ScholtenContrabas
Menno SmitBasgitaar
Jeroen SondaarPiano
Dirk VerhoefFluit

  
Workshops
Jazztival
Projecten
Bands
Optredens
Log in
Copyright: SBS Jazz Design: Erik van der Weijden Maintenance: Jan Doedens